Website Armoedeplatform van start

 

image

De website van het Armoedeplatform is vandaag officieel van start gegaan. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in de Open Hof Kerk publiceerde voorzitter Jos Polhuys officieel het eerste artikel. Het Armoedeplatform heeft 2015 afgetrapt met een nieuwsjaarsbijeenkomst in de Open Hof Kerk. In plaats van de gebruikelijke vergadering namen de vrijwilligers dit keer de tijd om gezellig bij te praten. Onder de leden bevinden zich overigen een aantal uitstekende thuisbakkers, die hadden gezorgd voor iets lekkers bij de koffie en thee.

De eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar, is natuurlijk ook een uitstekende gelegenheid om de nieuwe website te presenteren. Op www.armoedeplatformrotterdam.nl heeft het Armoedeplatform voortaan een eigen plek op het internet.

Het doel van het blog is om de verhalen te publiceren over armoede in Rotterdam Prins Alexander en het werk van de vrijwilligersorganisaties. ” De website is een middel om bewoners te informeren en laten delen in het werk van het Armoedeplatform. Daarnaast zal de website de nieuwe informatiebron worden voor de leden. Ondermeer is hier altijd een actuele ledenlijst te vinden en de verslagen van de vergaderingen

De website staat, maar is nog lang niet af. We blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden.  Een forum bijvoorbeeld staat nog hoog op ons verlanglijstje en misschien moeten we ook iets doen met de aanbiedingen van spullen, die nu nog regelmatig over de mail komen.

Suggesties voor de website horen we graag. Stuur dan even een mailtje naar het armoedeplatform@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *